Welkom op de website van Anke en Prina Pronk.

In een pand uit het begin van de vorige eeuw, dat er uitziet als een poppenhuis, vindt u onze winkel " De Kleine Wereld ", midden in het historische centrum van Goes, bij de Stenen Brug.
Wij zijn gespecialiseerd in bouwpakketten van Engelse poppenhuizen.
Deze zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Bij ons vindt u ook kant en klare huizen, eventueel met verlichting en inrichting. Wij kunnen meer dan 20 verschillende poppenhuizen en cottages leveren, maar ook winkeltjes,(wand-)kijkkastjes en kinderpoppenhuizen.
 

Voor de inrichting hebben we ontelbare artikelen, zoals: meubeltjes en accessoires, honderden buigpopjes, een grote collectie lampjes en een gemakkelijk verlichtingssysteem. Onze winkel openden we in april 2000 en sindsdien hebben we al heel veel klanten uit binnen- en buitenland (vooral uit BelgiŽ en Duitsland ) mogen adviseren bij de inrichting van hun poppenhuis, winkeltje e.a.

Het weten waard :
Ook hebben wij kinderpoppenhuizen,meubeltjes en accessoires en onze eigen cadeaubonnen.

Tot slot:
Wij hebben ons best gedaan om met deze site een goede indruk van onze artikelen te geven , maar de beste indruk krijgt u toch door een bezoek aan onze winkel te brengen. Dus hopelijk tot ziens in het mooie Goes, een van de parels van Zeeland.

Onze leuze is: wij zijn pas tevreden als uw poppenhuisdroom helemaal is uitgekomen!

 

 
   
Queen Anne met basement