Wat Voor de inrichting van uw poppenhuis, winkeltje, kijkkastje, schooltje enz. hebben wij heel veel van de bekende merken, zoals Streets Ahead, Dora Kuhn, Babette, Reutter, Petite Porcelaine, Bodo Hennig, Warwick, Heidi Ott en Caco popjes. Maar naast de bekende merken zult u verrast zijn door de vele exclusieve artikelen, die een bijdrage kunnen leveren bij de vervolmaking van uw poppenhuis.

Dora Kuhn
Niet alleen het bekende winkeltje, maar ook keukenattributen, veel voor de Victoriaanse badkamer: de elegante badkuip, w.c.-tje met stortbak en trekker, gietijzeren fonteintje en verschillende accessoires.

 
Babette
Veel Meubeltjes (ook Biedemeier), planten, fotolijsten, leuke kleine voorwerpen zoals antiek fototoestel en toneelkijker, wekflesjes enz.

Reutter Petite Porcelaine
Veel porseleinen serviesjes en huishoudelijke voorwerpen, keuken spulletjes, met porceleingoed gevulde kastjes, fornuisjes enz.

 
Bodo Hennig
Het bekende Victoriaans fornuisje, gietijzeren kachel, huishoudelijke apparaten zoals de eerste Miele wasmachine, de wringer, de antieke douche met stookketel, keukenspulletjes o.a. het rekje met keukengerei en dat met zand, zeep en soda, behangetjes e.a.

 
Canzler
Honderden buigpopjes (ouderwets en modern) veel hoedjes, verschillende kinderwagens en speelgoed.


20% korting op alle Caco-popjes !!

 
Warwick
Mooi gedetailleerde voorwerpen voor huis en tuin. Veel huishoudelijke artikelen en keukengerei, de antieke schrijfmachine, de grasmaaier en spullen voor de ridderkamer of hal, zoals: harnassen, zwaarden en schilden.
 

 
Streets Ahead
Alle poppenhuizen en (wand-) etalage-kijkkastjes, evenals veel meubeltjes en accessoires en mooi aangeklede porseleinen popjes, tuinartikelen, muziekinstrumenten enz enz.

Ook op de Engelse porseleinen popjes 20% korting!

 
Heidi Ott miniatures

O.a. in onze uitgebreide collectie :                                                                       
Ouderwetse keukenschouwtjes gedecoreerd met delftsblauwe tegeltjes en brabantsbont. Keukenmeubeltjes en fornuisjes in bijpassende kleuren, o.a. antiek blauw en groen.                    

 

Om teleurstelling te voorkomen, in geval u de winkel gesloten vindt, a.u.b. eerst even bellen:

0031(0)113231798 of 0625363005

 

Openingstijden:

Dinsdag, woensdag en zaterdag van 11.00-16.00u.


                

 

 

 

Graag tot ziens!